Shopping i en hundekjører's liv

Shopping i en hundekjører's liv

fredag 5. februar 2010

One nigth in Bangkok!

Husker ikke resten av sangen, men passet jo bra som overskrift. Hadde one nigth in Bangkok sammen med Michel som har vaert paa tur i tre mnd og Kaya som er nede og besoker ham i tre uker. Vi gjorde unna kvelden med stil, drinker i skybar i 64 etg. Deretter Kao San for middag paa gaten og litt party. Endte opp paa et utested i en sidegate med vilt bra live musikk, sang oss hese paa gamle klassikere og dro hvinende hjem i tuk-tuk etter onske fra Kaya.

Er naa kommet fram til Tonsai, er den stolte leieboer av en straabungalow til 400 bth natten (ca 80 spenn). Har allverdens luksus der, en seng med myggnett, en vifte paa en plaststol, en do og en dusj som holdes oppe av to spiker og deilig avkjolende da den kun har kaldt vann. Love it!! Spiste digg middag som kostet meg 40 kr inkl. drikke. Ikke det at jeg har blitt gladkristen, men livet er jaggu herlig!

Eirin

5 kommentarer:

  1. Kult å høre at du er godt i gang med turen! Kanskje litt varmt der nede eller?? Savner ikke de deilige 20 blå fra forrige helg?

    SvarSlett
  2. Gleder oss til å følge med her, vi reiser med deg i hodet :) Høres fantastisk digg ut allerede, godt du er kommet igang! Kos deg masse, klem fra hele Solstad gaard

    SvarSlett
  3. Godt at du har det bra så langt, Eirin! Jeg fikk ikke gitt hade-kos, men tenker går greit ; ) God tur videre - I'm watching you!

    AK

    SvarSlett
  4. Chok dee :) så kult du også hadde det gøy i Bangkok!! dit skal vi bare dra sammen en gang. gleder meg til å følge deg på ferden, jenta mi. til opplysning har jeg kjøpt inn tannbørste som skal stå klar på badet til du kommer hjem. LÅV JU :D

    SvarSlett
  5. "One night in Bangkok and the world's your oyster..."
    Kos deg!

    SvarSlett