Shopping i en hundekjører's liv

Shopping i en hundekjører's liv

onsdag 17. mars 2010

Crikey, as in: Crikey these shorts are tigth..

Australia er fantastisk!! Ikke bare paa grunn av landets fantastiske natur men ogsaa paa grunn av folkene her, alle vi har mott har tatt oss imot med aapne armer og det er alltid en dusj eller en seng ledig til trengende norske jenter.



Etter at vi alle har fatt tatt jomfruhoppet med fallskjerm og sett obligatoriske spots i Sydney var det paa tide aa komme seg opp i Blue Mountains. Vi hoppet inn i Ben's van og ble lovet at det var en time med kjoring, tre timer senere stod vi og not synet av "three sisters", et landemerke Ben mente vi ikke kunne faa unnvaere om man forst var i BM.  Etter "tvangs-sigthseeingen" dro vi vider til forste klatrecrag. Etter forste klipp er vi fullstendig hekta paa BM, helt fantastisk klatring og en utsikt som tar pusten fra deg.  Dagen ble toppet med at vi ble med opp for aa se Ben base hoppe. Det foltes uvirkelig og ulogisk aa vaere med opp for aa se noen kaste seg utenfor en klippe med de enkle ord "see you girls" til hilsen i det han hoppet utfor kanten. Mannen er gal!! Men, ogsaa den snilleste galeste mannen vi har mott. Han har tatt vare paa oss naa i en droy uke og det har vaert en evig kamp om aa faa lov til aa betale eller hjelpe til med noe som helst.


Ben sjekker vindforholdene før hopping


Ben i fritt fall - "see ya girls..."

Etter et midlertidig farvel med Ben fikk vi hentet vaar Campervan og atter en gang satt nesen mot BM. Forste natten med campingliv ble litt i overkant for noen av oss. Etter forsikringer fra oss andre om at det ikke var noe skummelt med utedo i den australske villmarken dristet Christine seg bort for kveldsstellet. Fem min senere kommer hum hysterisk og hyperventilerende inn dora til van'en vaar. Utedoen viser seg aa vaere boligen til Petter Edderkopp paa storrelse med en knyttneve, og kom kravlende opp fra dypet av utedoen idet stakkars Christine akkurat var ferdig med kveldens toalettbesok.


All good things must come to an end.. og derfor ble BM byttet ut med freeway'en og venstre kjoring nordover. Vi fikk oss en overnatting i South West Rocks for aa si farvel til Ben og aa hilse paa Kylie og Adam samt deres to herlige barn. I SWR fikk vi endelig sett kenguruer i sitt rette habitat og Eirin fikk fisket Tunfisk og hilst paa pelikaner. 




Naa er vi i Byron Bay, dette blir base i noen dager for vi maa levere bilen vaar paa sondag.

Klem fra Eirin og Ann Magrit

3 kommentarer:

  1. Jasså, alltid en ledig seng for trengende norske jenter! :)

    Vi gleder oss til å se deg igjen snart, kos dere videre på ferden!

    SvarSlett
  2. Grattis med skydive! Var ikke det skummelt? Høres ut til at Australia er
    helt topp. Venter på bilder fra BM.
    Vi har vært på Sri Lanka! Veldig spennende utover maskingevær og veisperringer!
    Vi savner deg! Kos deg så lenge.

    Loffen

    SvarSlett
  3. Hei Loffen,

    Bildene paa minnepennen min lar seg ikke aapne :-( Regner med jeg kan faa de av Michel naar han kommer til Norge. Skydive var bare morro og ikke skummelt. Bilder fra Blue Mountains kommer snart. Sri Lanka hores superkult ut, savner dere masse ogsaa.

    Enjoy the road!

    Eirin

    SvarSlett