Shopping i en hundekjører's liv

Shopping i en hundekjører's liv

mandag 29. mars 2010

Geografilekse....

Etter herlige 12 timer på nattbuss til Airlie Beach kom vi endelig frem til Whitsunday booking. Som følge av syklonen har det blitt lagt ut endel rimelige seilturer. Ved en feiltagelse ble vi tibydd å seile med "Silent Nigth", en av de litt mindre og raske båtene, for 380$. Normal pris ville vært 579$. Litt flaks skal man ha,for midt i feiringen av denne tabben fra bookingselskapet oppdaget vi vår egen tabbe. Vi hadde booket feil flybillett til ake til Sydney. Istedenfor å kjøpe flybillett fra Hamilton Island i Queensland, hadde vi booket billett fra Hamilton i New Zealand. Shit!! Feilen ble oppdaget når vi skulle kjøpe fergebillett til Hamilton Island og damen på billettkontoret opplyste om at det ikke gikk noen fly kl 16.00 fra Hamilton Island. Hva annet kan man gjøre enn å le av seg selv? Fikk heldigvis ringt til Virgin, spilte "stakkars naive turist" kortet mitt og slapp unna canselationfee på på 70$ og fikk ny billett. Nå fra riktig flyplass.

Når vi endelig kom oss inn på rommet vårt, som selvsagt ikke var klart når vi ankom, ble vi ønsket velkommen til Airlie beach av en brukt? kondom festet i takvifta, nøkkler som så veldig ut til å kunne passe et par håndhjern og en sofa full av blått glitter. Airlie er tydeligvis en partydestinasjon.

Vi drar på to dagers seiltur om noen timer, krysser fingre for godt seilvær og kule medpassasjerer. Under en uke til jeg er hjemme i Norge en tur nå. Gleder meg til påskelam med Jeanette og Lars.

Eirin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar