Shopping i en hundekjører's liv

Shopping i en hundekjører's liv

mandag 12. april 2010

Borte bra, hjemme...ikke så værst det heller

Landet i Oslo påskeaften og ble ønsket velkommen av Jeanette og Lars i det som har blitt deres felles leilighet mens jeg har vært på tur. På ekte Jeanette vis var bordet dekket med deilig brunsj og jeg fikk påske-egg fullt av masse digg smågodt. Selv om savnet etter Australia er en verkebyll i magen er det godt å komme "hjem" også.

Har også fått lagt inn en liten tur til Solstad gård for buldring og skravling. Alltid hyggelig å komme på gårdsbesøk til Kristin og Vegard, favorittmåltidet fiskeboller kom kjapt på bordet og jeg fikk en oppdatering om alle de crazy stuntene de finner på. (les: bryllup og barn). Ann Magrit og Magnus dukket også opp og det ble en super kveld på låven.


Magnus og jeg har lenge planlagt å dra på tur når jeg kom hjem fra etappe en av reisen. Værmeldinger ble sjekket og Bohus ble valgt ut som reisemål. Roald som er en venn av Magnus ville også på tur og snart var vi tre stykker i bilen på vei mot det store utlandet. Tradisjonen tro var det stopp på Svinesund for å kjøpe mat og kilosvis med smågodt til turen. Desverre begynte det å falle vann fra himmelen ila formiddagen og vi bestemte oss for å starte dagen med lunsj under taket til Klubb-stugan. Lunsjen var over og regnet fortsatte, vi satte opp teltet og dro på sigthseeing istedenfor å klatre. Underveis i sigthseeingen fikk vi tilbud om å ta inn på hytta til Lars Magnus og Hanne for natten. Glade og fornøyde pakket vi igjen ned teltet og koste oss innendørs resten av dagen.


Ny dag og et fantastisk vær! Solen skinte fra blå himmel og vi fikk en herlig dag med klatring på Välserød. Berlinerboller fraktet opp i hetta mi til standplass, tørr granitt og crag'et for oss selv. Foruten om to sterke svensker som løp opp et par ruter og forsvant i samme tempo. Før vi visste ordet av det var klokken syv og det var på tide å pakke sammen for kvelden og treffe resten av crewet som skulle bo i hytta til Lars Magnus og Hanne.

Siste opptelling viste 9 munner å mette rundt bordet og undertegnede fikk brettet opp ermene ved kjøkkenbenken slik at alle fikk mat. Fordelen var at jeg slapp unna oppvasken, foretrekker langt på vei matlaging før oppvask. ;-)



Etter dette gikk det slag i slag med fantastisk vårvær og nydelig klatring på hemmelig sted. Godt å reise med folk som kjenner destinasjonen man skal til, Bohus intet unntak. De erfarne Bohus farerne tok crewet med til nærmest uoppdagede perler hvor vi fikk være alene på feltet tross sesongåpningshelg. Lange klatreøkter og ennå lengre kvelder rundt middagsbordet oppsummerer en herlig helg. Nå er det en uke med Oslo før 6 (lange?) uker i Nord. Skal bli supert å se familien igjen. Bursdagsfeiring for Johan på fredag, 7 år! Tante gleder seg. :-)

Eirin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar